Back to
Album

Fotoalbums 2010

Borculo
2010

Zeelandbrug

Weekend Spijkerboor

F4e weekend in Spijkerboor

29 - 31 Nov

Met de vrienden van friends4ever hebben we een weekend doorgebracht in de groepsaccomondatie 'Het verbonden hoofd'. Het was het eerste weekend waar ik samen met Marieke naar toe zou gaan. Het werd een heel gezellig weekend met ondermeer een bezoek aan de Zaanse Schans en de dorpjes Graft en De Rijp.

FF Egmond

FF campeer weekend

17-19 Sept

FF campeer weekend. Met de vrees van regen en kou in ons achterhoofd zijn we toch afgereist naar Egmond a/d Hoef. Het werd een heerlijk zonnige zaterdag met strandwandeling en bbq.

FF Vondelpark

FF Picnick in Vondelpark

22 Aug

FF Picnick in het Vondelpark met live achtergrond muziek van Laura Jansen en Trijntje Oosterhuis.

SAIL Amsterdam 2010

SAIL Amsterdam 2010

20 Aug

Dit jaar was de 8e editie van SAIL Amsterdam. Dit jaar ben ik samen met een paar mensen van Stapmaatjes vrijdagavond naar de IJ haven gegaan.

Zwarte Cross Festival

Zwarte Cross Festival

16-18 Juli

Het Zwarte Cross Festival is het grootste motorsport evenement van Europa en een van de grootste muziek festivals van Nederland. 148000 mensen in 3 dagen. Hoken, breken en angoan is het devies. Het was mijn eerste muziek festival en het was gaaf.

WK Finale in Utrecht

WK Finale in Utrecht

11 Juli

We hebben de WK Finale Nederland-Spanje gekeken op een groot scherm in Utecht. Ondanks dat deze wedstrijd verloren ging, was het erg oranje en heel gezellig.... totdat de wedstrijd afgelopen was :-(

weekend Buurse met Friends4Ever

Weekend weg in Twente

2-4 Juli

Van 2-4 Juli heb ik met vrienden een weekend door gebracht in Buurse. Daar hebben we genoten van de warmte (+30C), de omgeving (mooie fietstochten) en gezelligheid van iedereen.

weekend Parijs met OSP

4e lustrum OSP

26-27 Juni

Op 26 en 27 Juni hadden we als medewerkers van OSP een 20 jarig jubileum te vieren en ook Project Office vierde hun eerste lustrum. Er was een verrassingsweekend georganiseerd en tot op de dag van vertrek was niet bekend waar we hebben zouden gaan. Het werd een weekendje Parijs.

weekend Oerol

Oerol 2010

10-13 Juni

Van 10 t/m 13 Mei zijn we met de FF/stapmaatjes naar Terschelling geweest voor een lang weekend kunst en cultuur op het Oerol fesitval. Daar volop genoten van de lokale gebruiken (jutterbitter) en ook nog wat cultuur gesnoven.

FF weekend Zierikzee

FF Weekend Zeeland

21-24 Mei

Van 21 t/m 24 Mei zijn we met de FF naar Zierikzee geweest voor een lang pinksterweekend zeeland.

Kerstmarkt Aken 2009

Stedentrip Borculo

10 Apr

Op 10 April zijn we met de vriendengroep naar Borculo geweest voor een dagje uit. Daar zijn we wezen steppen en hebben we gevaren met de Berkelzomp 'Jappe'