Thuis

Grauwe Gans

Grauwe Gans 36

Grauwe Gans

Grauwe Gans 36

Sinds 5 Novmeber 2012 ben ik samen met Marieke verhuisd naar Uithoorn, en is de Grauwe Gans 36 ons thuis geworden. In de afgelopen jaren is er veel gebeurt in en rondom het huis. De woning zelf is onder handen genomen en rondom is volop aan de tuin gewerkt. Daarnaast zijn er ook nog twee kinderen bijgekomen, dus "never a dull moment".

De Grauwe Gans is een rustig wijk. Alle huizen hebben een voortuin met eigen oprit. Aan de overkant van de weg, hebben wij een mooie doorkijk. Daar staan geen huizen, maar kijken we uit op een mooie speeltuin. i

Voor de hele straat geldt dat de achtertuin aan het water grenst en dat biedt natuurlijk veel mogelijkheden. Velen hebben een roeibootje in het water liggen en bij mooi weer wordt er veel gevaren door de kinderen uit de buurt. Ook wij hebben geprofiteerd van het water. We hebben nu een groter terras aan het water, omdat we 1 meter over de waterkant mochten bouwen met de tuin.

In de onderstaande stukken zijn verslagen geschreven over de werkzaamheden om en rondom het huis en en pagina voor de kinderen. Deze zullen zo nu en dan bijgewerkt worden.

Floor

Floortje Jasmijn Ponds

Twee en halve week eerder dan verwacht is ze dan geboren: Floortje Jasmijn Ponds (roepnaam: Floor).

  • Datum: donderdag 17 Januari 2013 om 1:50
  • Tijd: 1:50
  • Gewicht: 3070 gr
  • Geb lengte: 48 cm tijdens de geboorte.
Ze is geboren in het Amstelland Ziekenhuis in Amstelveen, waar ze twee dagen ter observatie moest blijven. Zaterdag 19 Januari zijn we thuis gekomen en konden we haar verwelkomen in haar nieuwe thuis.
Anoek

Nieuws: Anoek Eva Ponds

Een paar dagen eerder dan verwacht is ze dan geboren: Anoek Eva Ponds.

  • Datum: donderdag 29 Oktober 2015.
  • Tijd: 09:35
  • Gewicht: 3460 gr
  • Geb lengte: 48 cm tijdens de geboorte.
Ze is thuis geboren na een wel heel snelle bevalling. Binnen 2 uur van eerste weeen tot het geboorte. Er was voor papa zelfs te snel geweest, want papa was er niet bij, omdat hij nog onderweg was. Tegen half 1 zijn we met het hele gezin naar het Ziekenhuis gegaan waar Anoek 24 uur onder controle is geweest, maar de volgende dag mochten we weer naar huis.