Back to
Album

Fotoalbums 2012

Hoek van Holland
2012

Bloemendaal aan Zee

Weekend weg met Progression naar Giethoorn

Progression in Giethoorn

15-16 September

Het weekend van 15 - 16 September zijn we met het koor Progression uit Mijdrecht naar Giethoorn geweest. Daar hebben we overnacht in een boerderij en overdag waren er verschillende activiteiten. Zaterdag 40km fietsen in de omgeving en zondag roeien in het mooie Giethoorn. Het weekend werd afgesloten met een gezamelijk diner bij Smit in Giethoorn.

Fietsen en wandelen in Bloemendaal 2012

omgeving Bloemendaal

9 September

Deze zondag was de laatste 25+ graden dat van het jaar. We zijn naar Bloemendaal gereden, om daar op de fiets te stappen voor een rondje van 20km. Bij Bloemendaal aan Zee hebben we de fiets even aan de kant gezet. Daar zijn we naar het strand gelopen voor een strandwandeling. Bij aankomst op het strand moesten we uitwijken voor de reddingsbrigade en ambulance. Blijkt dat op het strand iemand uit het water is gehaald in kritieke toestand. Zelfs de trauma helicopter werd binnengevlogen. Later las ik dat de persoon verdronken is en dat de reddingspogingen helaas niet mochten baten. :-(

Varen in NoordHolland 2012

Varen

8 September

Deze dag zijn Marieke en ik samen met haar ouders wezen varen met de boot. Vanuit Aalsmeer zijn we via de vele kanalen gevaren naar, Leimuiden, Braasmermeer en via de Westeinderplassen weer terug naar Aalsmeer. Het was tevens een prachtige zonnige dag. We hebben dag afgesloten met een visje bij van Es in IJmuiden.

Weekend Ardennen 2012

Les Avins (Ardennen)

17 - 21 Mei

Het Hemelvaartweekend hebben we samen met Frank, Erica, Wendy, Danny en Mats doorgebracht in een huis in Les Avins (Ardennen) We hebben heerlijk genoten van het mooie weer en de schitterende omgeving. Lekker bbq-en, wandelen, spelletjes spelen.

Weekend pasen 2012

Pasen

8- 9 April

Het paasweekend van 2012 hebben we in Zieuwent doorgebracht. Eerst zondagavond het traditionele paasvuur en later op de avond paaspop. Dit jaar hebben we niet veel gezien, maar het optreden van Anneke van Giersbergen was geweldig.

Weekend vlughtenburg

weekend Vlughtenburg

17 - 19 Maart

Dit weekend zijn we met de hele familie Ponds naar bungalopark in Vlughtenburg ('s-Gravenzande) geweest. Dit was het kado wat we aan onze ouders hebben gekregen ter gelegenheid van hun 40 jarig huwelijk. Het was een heerlijk weekend, mooi weer en grote gezelligheid.