Back to
Album

Fotoalbums 2013

BoerInn Klompengolf
2013

BoerInn in Kamerik

SinterklaasIntocht 2013

Sinterklaas intocht Uithoorn

17 November

Op 17 November was het zover. Sinterklaas komt naar nederland. Voor Floortje is het de eerste keer dat ze Sinterklaas gaat meemaken. Vol goede moed lopen we naar Restaurant Sjiek aan de Amstel alwaar de Sint met z'n pieten voet aan wal gaat zetten in Uithoorn. Floortje is met zwarte Piet op de foto geweest.

HondsbosscheZeewering 2013

HondsbosscheZeewering

6 Oktober

Wandelen bij de HondsbosscheZeewering. Een gebied waar Marieke vroeger met haar vader veel kwam en er kwamen dus veel herinneringen naar boven.

Vlieland 2013

Fam. bezoek Vlieland

17 Augustus

Na 4 jaar gaat Marieke op bezoek bij haar nichtje Yvonne, die samen met haar man en 4 kinderen op vakantie zijn op Vlieland. We hebben we fijen dag gehad op het mooie eiland.  
 

Beers 2013

Vakantie in Beers 2013

13 - 26 Juli

De vakantie dit jaar is in alle opzichten een bijzondere. Ten eerste zijn we voor het eerst met z'n drieen, ten tweede is de eerste week de 4Daagse week en wij lopen beide niet mee en het was twee weken lang uitstekend vakantie weer (tropisch).

Walta Familiedag 2013

Walta Familiedag

5 Mei

Op bevrijdingsdag in 2013 is de familiedag van de familie Walta. Daarvoor zijn we afgereist naar Kamerik naar de BoerInn. Hier werden we goed verzorgd: begonnen met koffie en een lunch, daarna Klompgolf en de dag werd afgesloten met een lekker etentje.