Back to
Album

Fotoalbums 2014

Kamp Amersfoort
2014

De 'Rozentuin' in Kamp Amersfoort

sinterklaas 2014

Sinterklaas Gastouder

22 November

Ook in 2014 heeft sinterklaas weer een bezoek gebracht de gastouder van Floortje. Ook dit jaar komt de sint persoonlijk langs om de kinderen een leuke morgen te bezorgen en natuurlijk zijn er cadeautjes.

dierenpark_amersfoort 2014

Dierenpark Amersfoort

19 Oktober

Op 19 oktober 2014 zijn we uitgenodigd voor de verjaardag van Wendy Beentjes. Zij vierde haar verjaardag met haar familie in het Dierenpark Amersfoort. Het was ook Zapp dag en er waren naast de dierentuin dieren ook heel veel karakters als Nijntje, Bert en Ernie. We hebben allemaal volop genoten.

vakantie_zuidlimburg 2014

Vakantie Hoeve Krekelberg

19 juli - 01 Augustus

De vakantie 2014 ging dit jaar naar Zuid Limburg. We hebben 2 weken geboekt op de natuurcamping Hoeve Krekelberg in Schinnen. De camping was een soort terras camping en wij hebben de tent op een mooi plekje gezet. In het veldje voor ons had drie zandbakken. We hebben verschillende dagtochtjes gemaakt. We zijn naar Maastricht, met de stoomtrein naar Valkenburg, Drielanden punt in Vaals, recreatie bos Steinerbos en nog veel meer. Met soms een heftig regenbui en af en toe tropische temperaturen hebben we genoten van de vakantie.

4daagse_dag3 2014

4Daagse Groesbeek

17 Juli

Dit jaar voor ons geen Nijmeegse 4Daagse, maar we konden het niet laten om toch nog een dag te gaan. Wij zijn de 3e dag naar de verzorgingspost van WAT gegaan om er toch even bij te zijn. Sfeer proeven, wandelaars spreken. Dit jaar waren er twee lopers van de WATjes, Martijn en Bart. Ze hebben beide de 4 dagen weer volbracht, net als de verzorgingsclub. Daarna zijn we met z'n allen naar de camping.. Jolanda en Marco waren er ook voor een dagje met kids aanwezig en ook Bart en Desiree waren er, dus het was ook voor Floortje erg gezellig met de andere kinderen erbij.

oerol2014 2014

Weekend Oerol 2014

13-15 Juni

In het weekend van 13 t/m 15 Juni zijn we samen met de families Beentjes naar Terschelling geweest, om aanwezig te zijn bi het Oerol Festival 2014. Het was voor mij de 3e keer en voor Marieke en Floortje de eerste keer. Ook deze keer hebben we gekozen om te kamperen op camping Appelhof, maar deze keer in een gehuurde tent. Het was een mooi weekend, maar ook een zwaar weekend. Het was Floortje fiets op, fiets af, tassen mee, buggy eraf, buggy erop. Dat weten we dan ook weer :-) Verder hebben we lekker gebbq-ed en hebben we uiteraard nog een bezoekje gebracht aan de piratentuin en het wrakken museum.

dagje_nieuweniedorp 2014

Dagje Nieuwe Niedorp

8 Juni

Ook dit jaar wordt er weer volop gekampeerd en in het weekend van 8 juni staat de vrienden op camping "Het witte hek" in Nieuwe Niedorp. In plaats van een heel weekend zijn wij een dagje op visite geweest. Een beozek gebracht aan een vlindertuin en naar de haven van Medenblik.

weekend_enkhuizen 2014

Weekend Enkhuizen

23-25 Mei

Het weekend van 23-25 Mei zijn we met vrienden naar Enkhuizen geweest. Ons adres: Kade 32. Dit lag op nog geen 500 meter van het Zuiderzeemuseum vandaan en ook op wandelafstand, de gezelligheid van de stad. Tevens vielen we met de neus in de boter omdat ook het Enkhuizen Jazz festival werd gehouden. M.a.w. erg gezellig. Zaterdag zijn we terug gegaan in de tijd door een bezoek aan het Zuiderzeemuseum. Zondag leken we ook terug in de tijd geweest te zijn door mooie stadswandeling te maken door de oude stad onder het genot van een stralende zon.

kamp_amersfoort 2014

Kamp Amersfoort

5 Mei

Op bevrijdingsdag hebben Marieke en ik een bezoek gebracht aan Kamp Amersfoort, 1 van de 3 kampen in Nederland naast Kamp Vught en Kamp Westenbork. Het was een indrukweekend bezoek. We hebben een rondleiding gehad van ruim 1.5 uur. De verhalen die verteld worden blijven indrukwekkend, ongelovelijk dat het allemaal echt heeft plaatsgevonden. Gelukkig zijn er dit soort monumenten die ons eraan herinneren dat we dit nooit meer willen.

dierenpark_amersfoort 2014

Dierenpark Amersfoort

30 maart

Op 30 Maart 2014 hebben we een uitje naar het Dierenpark Amersfoort. Het was voor ons allemaal al weer lang geleden datg we in een dierentuin waren geweest. Het was erg leuk en ook Floortje heeft erg genoten van alle dieren.