Back to
Album

Fotoalbums 2015

Kamp Amersfoort
2015

Katwijk aan Zee

groet 2015

Vakantie 2015

13/26 Juli

In 2015 zijn we voor 2 weken op vakantie in Nijmegen. De eerste week is een echte vakantie week en de tweede week is de 4Daagse week waarbij Marieke meeloopt. De twee weken brengen we samen door met Bart en Desiree met de kinderen. Het was erg gezellig om met twee families weg te zijn. Samen lekker genieten van de 'rust', maar ook van de kinderen en hun activiteiten.

groet 2015

25 Jaar OSP

27/28 Juni

In 2015 bestaat OSP 25 jaar. Om dit te vieren zijn we met alle Multigroup BV's een weekend naar Koln geweest. Het was een gezellig weekend met een bezoek aan de Dom, het chocolade museum, wandelen langs de Rijn en heerlijk eten tijdens een boottocht op de Rijn.

groet 2015

Weekendje Groet

1-3 Mei

Het eerste weekend van Mei zijn we met de vriendengroep naar Groet geweest. Het was weer een ouderwets gezellig weekend met 's avonds spelletjes en overdag lekker naar buiten om te wandelen/fietsen. Marieke en ik hebben zaterdag lekker door de duinen gewandeld, de hoogste duin van nederland beklommen (54m) en het nieuwe aanzicht van de Hondsbosche zeewering.

katwijkaanzee 2015

Dagje Katwijk aan Zee

8 Maart

Een mooie dag in het weekend, dus een mooie gelegenheid om de zee eens op te zoeken. Het is Katwijk aan zee geworden. Floortje voor het eerst op het strand en voor haar lijkt het net een grote zandbak. Zelf was ze nog een beetje ziekjes.