Back to
Album

Fotoalbums 2016

Opendag Luchtmacht
2016

Formatie F-16 Fighting Falcons en F-35 Lightning

uithoorn 2016

Bedankt BBQ

19 Augustus

Tijdens de periode dat Marieke herstelende was van de gebroken enkel, hebben verschillende mensen ons geholpen. Als dank voor hun hulp hebben we een barbeque gehouden bij ons thuis. Het was tevens het inwijden van de nieuwe bbq.

oudewater 2016

zomer kampeer weekend

5 Augustus

Begin Augustus zijn we met vrienden wezen kamperen in de buurt van Oudewater. De camping is gelegen midden in een boomgaard, wat het wel bijzonder maakt. Ook de kinderen zijn meegeweest.

vakantie 2016

zomer vakantie

7-24 Juli

De vakantie van 2016 is ook dit jaar weer op Langoed de Barendonck. De eerste week hebben we lekker voor ons zelf en de tweede week is het de Nijmeegse 4Daagse en worden we vergezelt door de wandelaars en verzorging.

leeuwarden 2016

Opendag Luchtmacht Leeuwarden

10 Juni

Dit jaar ben ik weer naar de jaarlijkse opendagen van de Koninklijke Luchtmacht geweest samen met Danny Kip. De opendag werd gehouden op de luchtmacht basis Leeuwarden. We zijn op de vrijdag geweest, alwaar we de eerste fysieke kennismaking hadden met de F35 Lightning II, de toekomstig vervanger van de F-16 Fighting Falcon. Verder was het een heerlijke dag van kijken naar luchtshows en lopen langs de verschillende standjes.