Back to
Vakantie

Vakantie: Peru

inca reunie

Bestemming: Peru

fotoalbums Peru, een land in Zuid Amerika, net onder de evenaar. Het land ook waar vroeger de Inca's heersten. Dit jaar is het de vakantie bestemming voor mij. Samen met een reisgroep van Sawadee gaan we een reis maken door Zuid Peru en reizen we langs Arequipa, Nasca, Cusco, Machu Picchu.

Reis Schema

Voorbereiding

sawadee Samen met Sawadee gaan ik het zuiden van Peru bereizen. Voordat we onderweg gaan, moet er eerst het een en ander voorbereid worden. Een aantal punten:
- Reis rugzak
- Doorlopend reisverzekering
enz....

Reisverslag

reisverslag Tijdens de 3 weken dat ik in Peru ben geweest heb ik een dagboek bij gehouden. Zodoende ben je niet drie later vergeten wat je de eerste dag ook al weer gedaan hebt. Ik heb gemerkt dat ik na 3 dagen het gevoel had dat ik al 2 weken onderweg wat. Zoveel indrukkenden doe je op in een hele korte tijd. Nu kun je nog een keer nalezen wat je ook alweer precies gedaan. Ik heb hier een online reisverslag van gemaakt zodat ik ook na de vakantie nog eens kan nagenieten en eventueel ook anderen die er in geinteresseerd zijn.

Groepsleden

groepleden Ik ben niet alleen op reis geweest. Samen met een groep van 15 personen plus een reisleider hebben we veel meegemaakt. Op deze website is ruimte gemaakt voor input van de verschillende groepsleden. Het betreft hier foto's, maar ook geluiden uit Peru.

Dit gedeelte van de site is alleen beschikbaar voor de Sawadee groepsleden die zijn meegeweest op vakantie.