Wandelen

Zuiderzeepad

Meerdaagse

Apeldoorn

De Apeldoornse vierdaagse is het volgende grote 4daagse evenement waaraan ik heb deelgenomen. Na Nijmegen was het de beurt aan Apeldoorn. Samen met Adriana en Stanley zijn we de uitdaging aangegaan. Het was een mooie 4daagse, kleiner dan Nijmegen, maar de routes waren mooier omdat deze veelal over de Veluwe liepen.
We hebben 4x30km gelopen.

Nijmegen

De Nijmeegse 4 Daagse. De Nijmeegse vierdaagse is een prestatietocht. Ik heb ondertussen 10 keer meegelopen en 1 daarvan niet uitgelopen. Ik weet helaas ook wat het is om uit te vallen. Maar het is elke keer weer een groot feest, zowel voor, tijdens als na het lopen. Het is ook afzien, maar dat kan ook niet anders als je 4 x 50 km loopt. Je moet er wel wat voor over hebben voor een koninklijk kruisje!

Zuid Limburg

De wandelronde van Zuid Limburg is drie dagen klimmen en dalen. Er is gezegd, In Zuid Limburg heb je geen 4 daagse, want dat is te zwaar. Ik kan ze geen ongelijk geven. Daar staat tegenover dat je in een schitterende omgeving loopt met prachtige vergezichten. Zwaar of niet, daar kun je echt van genieten.